Toimitusjohtajan katsaus

Toisella vuosineljänneksellä liikevaihtomme kasvoi merkittävästi vertailukaudesta ja oli 202,6 miljoonaa euroa. Liikevaihtoon vaikuttivat erityisesti TDC:n Suomen yhtiöiden osto ja viihdeliiketoiminnan kasvu. Myös käyttökatteemme kasvoi 50,5 miljoonaan euroon ja liikevoittomme kasvoi 12,6 miljoonaan euroon.

Lue lisää

Yritysliiketoiminta

DNA sopi 29.4.2014 TDC A/S:n kanssa TDC Oy Finlandin ja TDC Hosting Oy:n ostamisesta ja yhtiöt siirtyivät DNA:n omistukseen kesäkuussa. Samassa yhteydessä DNA sopi TDC A/S:n kanssa strategisesta yhteistyöstä pohjoismaisella tasolla. Kauppa tukee DNA:n kasvustrategian toteuttamista, vahvistaa merkittävästi DNA:n asemaa yritysmarkkinassa ja laajentaa palvelutarjontaa TDC:n ja DNA:n yritysasiakkaille.

Lue lisää

Verkkoinfrastruktuuri

DNA laajensi katsauskaudella matkaviestinverkkoja valtakunnallisesti yli 700 tukiasemalla, joista noin 500 toteutettiin toisella vuosineljänneksellä. DNA:n 4G LTE -verkko kasvoi toisella vuosineljänneksellä merkittävästi esimerkiksi Hyvinkäällä, Raumalla, Lahdessa, Lohjalla, Mikkelissä ja Joensuussa. Tällä hetkellä DNA:n 4G LTE -verkko tavoittaa yli 3 miljoonaa suomalaista.

Lue lisää