Yritysliiketoiminnan palvelukehitystä ohjaavat asiakkaan tarpeet

DNA:n yritysliiketoiminta auttaa suomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä menestymään tarjoamalla tietoturvalliset ja helppokäyttöiset viestintä-, tietoliikenne- ja palvelinratkaisut.

DNA on vahvasti mukana myös suurasiakasmarkkinassa ja hyödyntää siinä tytäryhtiön Forte Netservicesin maailmanluokan asiakas- ja palveluosaamista. Yritysliiketoiminnan liikevaihto kasvoi 2,6 prosenttia 178,0 miljoonaan euroon.

81 % asiakkaistamme on valmis suosittelemaan meitä.

Uusi työtapa

Liikkuvan työn lisääntyminen sekä sosiaalisen median sovellusten yleistyminen näkyi vuonna 2012 selkeästi yritysten verkkoratkaisuissa. DNA tarjoaa yrityksille tehokkaat sähköposti-, asiakirja- ja verkkoneuvottelupalvelut, jotka tukevat verkostoitunutta ja liikkuvaa työtä. Tarjolla on sekä Googlen että vuoden 2013 alusta myös Microsoftin sovellukset.

Älypuhelimilla ja tableteilla käytetään yhä enemmän liiketoimintasovelluksia, ja niissä säilytetään liiketoimintaan liittyvää kriittistä tietoa. Tämä edellyttää yritysten päätelaitteilta, verkoilta ja palveluilta vankkumatonta tietoturvaa. DNA:n hallintapalvelu takaa työkäytössä olevien puhelimien liiketoimintasovellusten ja liiketoimintaan liittyvien tietojen asianmukaisen tietoturvan.

DNA:n yritysmyynti vastasi vuonna 2012 kasvavaan mobiilidatan kysyntään laajentamalla yrityksille suunnattua DNA Business -palveluvalikoimaa mobiililaajakaistan yritysversiolla. Uudistetun mobiilivaihteen monipuoliset välittäjätyökalut, ryhmäkutsut ja numerointimahdollisuudet tehostavat yritysten viestintää.

Vuonna 2012 päätelaitekauppa kasvoi, ja 81 prosenttia uusista myydyistä puhelimista oli älypuhelimia. Myös tablettien myynti lähti nousuun.

Liikevaihto kasvoi asiakasverkkojen lisäarvopalveluita tarjoavan Forte Netservices Oy:n ja yritysten matkaviestinpalveluiden kasvun ansiosta.

Vaadimme itseltämme ripeää toimintaa ja mutkatonta palveluasennetta.

Uuden ajan tietoliikenne- ja palvelinratkaisut

Yritysverkkojen monimuotoisuuden vuoksi varmatoimisen ja tehokkaasti hallitun ICT-verkkokokonaisuuden merkitys korostuu entisestään. Yritysverkot koostuvat yhteys- ja verkkoratkaisujen päälle rakennetuista älykkäistä lisäarvopalveluista. Verkkoympäristön proaktiivinen hallinta ja ajantasainen raportointi säästävät kustannuksia sekä parantavat verkon ja sen palveluiden käytettävyyttä.

DNA kehitti vuonna 2012 asiakasverkkotarjontaansa lisäarvopalveluilla, kuten tietoturvalla, verkkojen hallinnalla ja valvonnalla, käyttäjähallinnalla sekä osaksi asiakasverkkokokonaisuutta integroiduilla palvelinratkaisuilla.

Suomen ensimmäiset 3G-maksupäätteet

3G-nopeudet ovat maksupäätemaksamisessa uutta Suomessa ja Euroopassa. Nopeammat ja sujuvammat maksutapahtumat mahdollistaa Nets Oy:n syyskuussa 2012 markkinoille tuoma 3G-kykyinen ja DNA-liittymällä varustettu maksupäätelaite. DNA:lla on vahva kokemus varmennettujen ja suljettujen tietoliikenneyhteyksien tarjoamisesta vaativiin olosuhteisiin.

Edellytämme tuotteiltamme kustannustehokkuutta ja toimintavarmuutta. 

Asiakastarinat

Akun tehdas

”DNA on osannut kuunnella tarpeitamme ja toimittanut ratkaisuja joustavasti.”
Toimitusjohtaja Aku Syrjä

Autoliike Miettinen

”Puhelinvaihdepalvelumme varmistaa sen, että asiakas tavoittaa meidät silloin kuin se hänelle sopii.”
Toimitusjohtaja Markku Miettinen

Hesburger

"Toimintavarmuus on meille olennaisen tärkeää, haluamme seurata liiketoimintaamme reaaliajassa."
Varatoimitusjohtaja Jari Vuoti, Hesburger

Timanttiset Oy

"Verkon varmuus on meille kriittistä. Jos yhteydet ovat poikki, kaupankäynti loppuu."
toimitusjohtaja Sami Koskinen

DNA ja BookIT mobiilikumppaneita

DNA ja Finnairin tekstiviesteillä toimivan lähtöselvityksen sekä monien muiden älykkäiden tekstiviestipalveluiden (iSMS®) kehittäjä BookIT aloittivat yhteistyön älyviestien ja M2M-liittymien saralla. M2M on laitteiden välistä langatonta viestintää, joka nopeuttaa, helpottaa ja varmistaa viestiliikennettä automatisoimalla aiemmin manuaalisia, mekaanisia prosesseja.

 

 


Yritysliiketoiminta

2011 2012
Liikevaihto, M€ 173,5 178,0
Käyttökate, M€ 59,7 59,9

Osuus liikevaihdosta, %

Kuluttajaliiketoiminta 76,9
Yritysliiketoiminta 23,1

Lisää aiheesta

Keskeiset tapahtumat

 

 

Muualla verkossa

Asiakastarinat

 
 

dna.fi | Yhteystiedot | Palaute  | Sanasto | Käyttöehdot | Copyright DNA Oy