Asiakasta lähellä

DNA on yhdistelmä uusinta osaamista ja vuosikymmenten kokemusta. Vaadimme toiminnaltamme mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Menestystä mittaamme asiakkaiden tyytyväisyydellä.

Liiketoiminta

DNA:n asiakkaita palvelee Suomen laajin operaattorien myymäläketju DNA Kauppa, jolla on 73 myymälää 43 paikkakunnalla. Myymäläketjua täydentävät sadat edustajat, puhelinpalvelu ja jatkuvasti kehittyvä verkkokauppa.

Kuluttajaliiketoiminta

DNA tarjoaa kuluttajille monipuoliset yhteydenpidon, tiedonkulun, turvallisuuden ja viihteen tietoliikennepalvelut päätelaitteineen.

DNA:n matka- ja kotipuhelinliittymiä täydentää laaja päätelaitteiden valikoima. Laajakaista- ja tietoturvapalveluita tarjotaan sekä matkaviestin- että kiinteässä verkossa. Televisiopalvelut puolestaan kattavat tarjonnan liittymistä kanavapaketteihin, mukaan lukien laaja teräväpiirtokanavatarjonta kaapeli- ja antenniverkossa.

Yritysliiketoiminta

DNA:n yritysliiketoiminta tarjoaa yrityksille ja yhteisöille valtakunnalliset, vakioidut ja helppokäyttöiset viestintä- ja asiakasverkkopalvelut sekä markkinoiden uusimmat päätelaitteet. Yritysliiketoiminnan vahvuuksia ovat kilpailukykyiset valtakunnalliset palvelut, vahva paikallinen läsnäolo ja asiakaslähtöinen tuotekehitys.

DNA:n asiakaspalvelussa toimii jo yli kolmannes koko henkilöstöstä.


 

Matkaviestinnän markkinaosuus

(puhe ja liikkuva laajakaista)
DNA 25
Elisa 41
TeliaSonera 34

Kiinteän puheen markkinaosuus

DNA 14
Elisa 27
TeliaSonera 23
Finnet, muut 36

 


Kiinteän laajakaistan markkinaosuus

DNA 19
Elisa 31
TeliaSonera 30
Finnet, muut 20

Kaapelitelevision markkinaosuus

DNA 38
Elisa 16
TeliaSonera 26
Muut 20

Lähteet: operaattoreiden tilinpäätöstiedotteet 2012, FiCom, DNA:n arvio

 

dna.fi | Yhteystiedot | Palaute  | Sanasto | Käyttöehdot | Copyright DNA Oy